Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Zmień bibliotekę
Tytuł pozycji:

Społeczne reprezentacje polityki

Tytuł :
Społeczne reprezentacje polityki
Autorzy :
Trutkowski, Cezary
Temat :
Nauki społeczne
Socjologia polityki
Polska
Socjologia i społeczeństwo
Rok wydania :
2000
Wydawca :
Warszawa : "Scholar"
ISBN :
8387367877
Opis fizyczny :
282 strony : ilustracje ; 21 cm
Współtwórcy :
Wydawnictwo Naukowe "Scholar". Wydawca, nakładca (publisher)
Uwagi :
Bibliografia na stronach [243]-263
Temat - Czas :
1901-2000
1989-2000
Gatunek / Forma :
Książki
Książka
LDR     02077cam#a2200457#i#4500
001     0422100141891
003     RZESZ 010
005     20210729222129.5
008     000520s2000####pl#a#########|000#0#pol##
015     %a PB 2000/10898
020     %a 8387367877
035     %a (OCoLC)69353545
035     %a b1375242x
040     %a WA N %c WA N %e PNN %d RZESZ 010 %d RZESZ 010 %d RZESZ 010
080     %a 303
080     %a 316.334.3(438)
080     %a "1989/..."
100 1   %a Trutkowski, Cezary. %e Autor
245 1 0 %a Społeczne reprezentacje polityki / %c Cezary Trutkowski.
260 #   %a Warszawa : %b "Scholar", %c 2000.
300     %a 282 strony : %b ilustracje ; %c 21 cm.
336     %a Tekst / text %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego / unmediated %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin / volume %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
388 #   %a 1901-2000
388 #   %a 1989-2000
504     %a Bibliografia na stronach [243]-263.
648 # 9 %a 1901-2000 %2 DBN
648 # 9 %a 1989-2000 %2 DBN
650   9 %a Nauki społeczne %2 DBN
650   9 %a Socjologia polityki %2 DBN
651   9 %a Polska %2 DBN
658     %a Socjologia i społeczeństwo
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe "Scholar". %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://biblioteka.wsiz.rzeszow.pl/integro/site/recorddetail/0422100141891 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 83-87367-87-7
980     %a 303 %y Metodologia nauk społecznych
980     %a 316.334.3(438) %y Socjologia podsystemów i instytucji politycznych w Polsce. Socjologia stosunków politycznych w Polsce. Grupy nacisku
980     %a "1989/..." %y od 1989 r 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka :
Biblioteka Akademicka WSIiZ
Sygnatura :
W 15502
Położenie :
Wypożyczalnia / Lending Library
Stan fizyczny :
nowa
Lokalizacja :
Rzeszów

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Biblioteka :
Biblioteka Akademicka WSIiZ
Sygnatura :
CZ 15500
Położenie :
CZ - Książki do korzystania na miejscu / Documents for use only on site in Reading Room
Stan fizyczny :
nowa
Lokalizacja :
Rzeszów
Biblioteka :
Biblioteka Akademicka WSIiZ
Sygnatura :
CZ 15501
Położenie :
CZ - Książki do korzystania na miejscu / Documents for use only on site in Reading Room
Stan fizyczny :
nowa
Lokalizacja :
Rzeszów

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies