Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bibliografia Zawartości Czasopism

Tytuł :
Bibliografia Zawartości Czasopism
Rok wydania :
1998-
Wydawca :
Warszawa : Biblioteka Narodowa
ISSN :
0006-1093
Opis fizyczny :
30 cm
Gatunek / Forma :
Bibliografia zawartości czasopism
Częstotliwość i numeracja :
[R. 1], t. 1 (lipiec 1947)--
02. Wydawnictwo ciągłe

LDR 00924cas#a2200229#i#4500
001 0422100161813
003 RZESZ 010
005 20180409221548.7
008 100427c19989999pl#|r|p||||||#0|||b0pol#d
022 %a 0006-1093
035 %a IDCzasopisma26
040 %a RZESZ 010 %c RZESZ 010 %e PNN %d RZESZ 010
080 %a 014.3
091 %b Czasopismo
245 0 0 %a Bibliografia Zawartości Czasopism / %c Biblioteka Narodowa. Instytut Bibliograficzny.
260 %a Warszawa : %b Biblioteka Narodowa, %c 1998-.
300 %c 30 cm.
362 1 %a [R. 1], t. 1 (lipiec 1947)--
655 9 %a Bibliografia zawartości czasopism
856 4 0 %u https://biblioteka.wsiz.rzeszow.pl/integro/site/recorddetail/0422100161813 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 014.3 %y Bibliografie zawartości czasopism i dzieł zbiorowych

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies