Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

You are browsing as a GUEST
Change library
Title of the item:

Strategie rozwoju handlu

Title :
Strategie rozwoju handlu
Authors :
Domański, Tomasz (1953- )
Subject :
Centra handlowe
Organizacja
Marka własna
Sieć handlowa
Sklepy dyskontowe
Polska
Zarządzanie i marketing
Publication Year :
2005
Publisher :
Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
ISBN :
8320815878
Physical description :
268 stron ; 24 cm
Co-authors :
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne. Wydawca, nakładca (publisher)
Notes :
Bibliografia na stronach 264-268
Subject - Time :
1901-2000
1989-2000
2001-
Genere / Form :
Książki
Books
LDR     02368cam#a2200529#i#4500
001     0422100143483
003     RZESZ 010
005     20210730062702.0
008     050824s2005####pl#####f#####|000#0#pol##
015     %a PB 2005/21026
020     %a 8320815878
035     %a (OCoLC)749464270
035     %a b17652212
040     %a WA N %c WA N %e PNN %d RZESZ 010 %d RZESZ 010
080     %a 339.13(438)
080     %a 339.3(438)
080     %a 658.8
080     %a "1989/..."
091     %b Książka
100 1   %a Domański, Tomasz %d (1953- ). %e Autor
245 1 0 %a Strategie rozwoju handlu / %c Tomasz Domański.
260 #   %a Warszawa : %b Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, %c 2005.
300     %a 268 stron ; %c 24 cm.
336     %a Tekst / text %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego / unmediated %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin / volume %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
388 #   %a 2001-
504     %a Bibliografia na stronach 264-268.
648 # 9 %a 1901-2000 %2 DBN
648 # 9 %a 1989-2000 %2 DBN
648 # 9 %a 2001- %2 DBN
650   9 %a Centra handlowe %2 DBN
650   9 %a Organizacja %2 DBN
650   9 %a Marka własna %2 DBN
650   9 %a Sieć handlowa %2 DBN
650   9 %a Sklepy dyskontowe %2 DBN
651   9 %a Polska %2 DBN
658     %a Zarządzanie i marketing %2 DBN
710 2 # %a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://biblioteka.wsiz.rzeszow.pl/integro/site/recorddetail/0422100143483 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 83-208-1587-8
980     %a 339.13(438) %y Rynek w Polsce. Podaż w Polsce. Popyt w Polsce. Konkurencja w Polsce. Środki oddziaływania na rynek w Polsce. Polityka rynkowa w Polsce
980     %a 339.3(438) %y Handel wewnętrzny w Polsce. Centra handlowe. Supermarkety i hipermarkety. Handel hurtowy. Handel detaliczny
980     %a 658.8 %y Rozprowadzanie towarów, zbyt, sprzedaż. Marketing partnerski. Telemarketing. Marketing bezpośredni
980     %a "1989/..." %y od 1989 r 

Shelving location:

Location:

Lending department:


Items available on-site only (not for borrow)

Library :
Biblioteka Akademicka WSIiZ
Call number :
CZ 33746
Location :
CZ - Książki do korzystania na miejscu / Documents for use on site in Reading Room
Condition :
nowa
Shelving location :
Rzeszów

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process